EnergiHealing

Energi-healing bygger på att koncentrera energiflödet till de områden som behöver läkas, dock finns det många olika healingmetoder och den som jag utövar handlar om fokuserad intention som används tillsammans med specifika visualisationer riktade mot den aktuella skadan, sjukdomen eller åkomman. Energin är intelligent och när intentionen finns så vet energin vart den ska ta vägen. Ingen vet egentligen hur detta fungerar - men man vet att det fungerar. Ofta kan en enstaka session hjälpa mycket men man bör fortsätta arbetet på egen hand. Det ska påpekas att healing är en process och många olika faktorer - såväl inre som yttre aspekter - måste ses över och kanske korrigeras. För att uppleva förändring är det nödvändigt att ha för avsikt, såväl medveten som ur ett undermedvetet perspektiv, att återfå den medfödda förmåga vi alla haft men som av olika orsaker glömts bort.

För egen del tror jag att den viktigaste aspekten i healingprocessen är läkning på djupet så att själen blir hel igen och återställd till dess ursprungliga skick. Om de fysiska problemen samtidigt vänder till det bättre, då är det en extra bonus och som jag nog tror att de flesta av oss tacksamt tar emot. 


Jag har lärt mig själv att maximera min egen healing potential genom Dr Adam McLeod, Drömhealern i Kanada och jag har givit healing till ett flertal personer som har varit mycket tacksamma och nöjda med resultatet, och flera medium och kunniga inom området, bland annat Vendela Cederholm och Jörgen Gustafsson, (båda kända från Det Okända på TV) har bekräftat min healer-förmåga. Vendela Cederholm har även varit en av mina fantastiska lärare på Akademin.

Jag tillämpar den kunskap jag lärt genom den internationellt kände healern Dr. Adam McLeod (DreamHealer).

—♦—♦—♦—


Jag har kunskapen och förmågan att fjärransluta till Adams olika workshops i Kanada och USA. Med otroligt resultat lyckades jag med att få en av mina tänder att självläka från inflammation. Den tanden som min dåvarande tandläkare ville rotfylla mår fortfarande mycket bra nu - 3 år efter min självhealingsession. Jag har även lyckats stoppa astma- och luftvägsbesvär med framgångsrikt resultat. Vanligtvis sker ingen blixtsnabb förändring på det sätt som jag själv var med om, utan det är en process som innefattar många olika komponenter. 

Dr Adam McLeod är en internationellt känd energi healer, bästsäljande författare och föredragshållare. Adam har bl.a. talat inför 3.000 åhörare på sk 'Seed Event' i Calgary och Vancouver. Han har akademisk examen i Molekylärbiologi och Biokemi, samt akademisk examen i naturläkemedicin. Vid 23 års ålder hade han skrivit 4 böcker samt utgivning av DVD:s och mer. Hans böcker är utgivna på 21 språk och är tillgängliga i 35 länder.


Här har du inspiration till lite rörelser – det behövs inte mycket. 3 minuter per dag gör stor skillnad! 
https://twistedsifter.files.wordpress.com/2015/12/48-exercises-in-one-animated-gif.gif

 

Energy Flow - Encaustic Art/bivaxmålning - 27x22 cm
Olja på 3D-canvas, beskuren Olja på 3D-canvas, beskuren

Visualisationer är koncentrerade och fokuserade intentioner och avsikter i formen av mentala bilder. En healer som arbetar med visualisationer använder dem för att sända energi till det område som behöver läkas.  


"Negativitet kan bara få näring ur negativitet, så har du positiva avsikter finns det inget att vara rädd för."
- Dr Adam McLeod

Olja- och akryl på 3D-canvas Olja- och akryl på 3D-canvas


Jag har fördjupat mina healer-kunskaper genom såväl personligt deltagande i Adam McLeods seminarium i Kanada (Vancouver), som vid praktisk, fysisk och andlig- mental tillämpning och utövning. Med goda resultat, till glädje åt både mig själv och för andra som visat sin tacksamhet. 

Adam McLeod har under det senaste året svarat på frågor på twitter från folk från världens alla hörn, som berör visualisationer och energihealing. Jag kom att ställa en fråga som Adam har gjort ett videoklipp av - bland flera andra - och detta kan du ta del av här:  Sending Healing Energy Visualization

Foto: Dr Adam McLeod of DreamHealer Foto: Dr Adam McLeod of DreamHealer
www.dreamhealer.com

Ta gärna del av min berättelse 
om det jag fick lära vid mitt besök i Toronto, på 
Adams föreläsning 
och utbildnings-seminaruim i augusti 2013.

 

    –♦—♦—♦–


Ta även gärna del av TV-klippet nedan. Först hålls en intervju med Mary C.Neal, MD (Medicine Dr.) där hon berättar om sin nära-döden-upplevelse. Hon var död i 30 minuter. Därefter kommer intervjun med Dr. Adam McLeod Adam on the Dr.Nandi Show

Olja- och akryl på 3D-canvas Olja- och akryl på 3D-canvas
Annat av intresse som knyter an till healing och medialitet är Marielouise och Dr Robert Hahns hemsida, 

Eric Pearl med healingmetoden Reconnection är av intresse;
Eric Pearl the Reconnection

Jag rekommenderar Dvd-filmen:
​The Living Matrix

Bra råd om hur man kan bibehålla kroppsbalans - Naturopathic medicin
yaletownnaturopathic.com

Elizabeth Rose, författare mm, intressant från bloggen
DiamondLantern