Hoppa till innehåll

Hem

Medial Vägledning

Min Konst

Healing

Energi Healing

Tarot

 

Välkommen att boka tid

Mejla eller ring för tidsförslag: carinas.box@gmail.com
mobil: 073 – 585 4005. Mejlar du så uppge ditt fullständiga namn och mobil/telefon så att jag har möjlighet att ringa vid oförutsedd händelse. Tala om vid bokningen om det gäller telefonsession eller personligt möte. Du kan se under respektive sida/flik vad jag erbjuder och hur det kan gå till.

Priser:

Telefonsession/personligt möte 45 min 500 kr 
Telefonsession/personligt möte 30 min 390 kr
Telefonsession/personligt möte 20 min 280 kr
Telefonsession/personligt möte 50 min 550 kr
Telefonsession/personligt möte 60 min 600 kr
Distanshealing med ett förberedande samtal 600 kr

Du betalar din telefonsession före avtalad tid.
Jag tar Swish eller PayPal, längre ner här på sidan. 

Eventuella återbud lämnas 24 timmar före avtalad tid. Annars debiteras hela beloppet.

mediumforbundet.se
I also give private sessions in English. The readings includes tarot, spiritual guidance and energy healing. For a session over the phone you need to pay in advance, either with Swish or Paypal.

 

Förutsättningar för privat session:

♦ Jag tonar in på mitt ande-team – guider och änglar – och vidarbefordrar den information som kommer till mig, och som för varje enskild person och för tillfälle är mest relevant. 

♦ Du som klient kan inte önska ande/energi kontakt utan   andevärlden bestämmer vem som ska förmedla sig. Genom mig.

♦ Jag kan endast ge vägledning och inte tala om för Dig hur Du ska välja, de slutliga valen ligger alltid hos Dig själv.

♦ Jag som medium har tystnadsplikt.

♦ Ingenting förmedlas om olyckor, sjukdomar och död. Inte heller om spel, lottovinster, siande om aktier, bolagsaffärer   eller dylikt.

♦ Jag lämnar inte information om person som inte är närvarande, inget om otrohetsfrågor, eller läser av någon utan deras medgivande. Detta innebär – med all respekt för Dig som kund – att jag inte länkar mig till en tredje, levande person, som inte har kontaktat mig. Jag länkar mig mot andevärlden samt mot den person som söker min hjälp. 

♦ Det går bra att spela in det som sägs på din mobiltelefon.

♦ Det går bra att ställa frågor under sessionen. Dock inte avbryta mig hela tiden, då jag lätt kan tappa tråden.

♦ Jag som medium förbehåller mig rätten att neka klienter vars kemi inte stämmer med min, som uppträder olämpligt eller som söker denna tjänst under falska förespeglingar.

För telefonsession har jag som krav att pengarna ska finnas på mitt konto innan sessionens start. Denna regel har jag satt då en del (inte många) aldrig betalar för den tjänst som jag har avsatt min tid, arbete och energi för. Dessutom – Avboka senast en dag innan om Du får förhinder. Det gäller också mig själv, om oförutsedd händelse skulle inträffa.

Alternativt är du välkommen på en enskild session i Landfjärden, Nynäshamns kommun söder om Stockholm. Priset är detsamma.

 

Boka din session

Kontakta mig för att boka en tid och swisha sedan beloppet för din önskade session senast dagen innan sessionen. Önskar du betala på annat sätt än Swish eller Paypal, tala om det vid bokning så ordnar vi det.

Swish: 073 5854005

Paypal

 

MEDIUM

Jag har haft medial förmåga sedan barndomen. 2013 blev jag certifierat medium på Academy for Inner Potential, en mediumskola i Stockholm under ledning av Vendela Cederholm och Lottie Wahlin. Utbildningen ger bland annat träning i vägledande samtal och gruppledning. Jag har färdigheter i att leda meditationer samt fördjupad kunskap och förmåga i förmedling av anförvanter. Jag ger även tarotläsning med vägledning i livsfrågor och andligt växande, Jag arbetar med energihealing med visualisationer. 

Läs mer om medial vägledning
Läs mer om energihealing
Läs mer om tarotläsning och numerologi

Olja och akryl på canvas – 50×50 cm – bilden är beskuren!

KONSTNÄR

Mina konstnärliga uttryck har skiftat under åren då jag skapat allt från skulptur, bruksföremål till att sedan fortsätta med bild, där jag prövar mig fram med flera olika tekniker och medier. Konsten har senare fört med sig en slags djupare mening in i den tredimensionella sfären. Jag tror att det yttre, materiella inte alltid är den sanna realiteten – det finns något mer utöver det som är synbart för det fysiska ögat, och det är denna intuitiva eller översinnliga del jag använder i mitt visuella arbete. Jag har haft både separata  utställningar, samt medverkat i många andra, både internationellt och i Sverige. 

 

”Ditt hjärta utgör ett outgrundligt elektromagnetiskt fält med en utstrålning som är femtusen gånger starkare än din hjärnas.” ~ okänd

Spirit Art ~ konstbilder på personer/energier som jag fått kontakt med via länkning till andevärlden.

Den synliga och den osynliga världen är oupplösligt sammanflätade med näst intill matematisk precision. -Okänd